Inspecții

Avem grijă de mașina ta cu revizii regulate, pentru a te asigura că totul funcționează în parametrii optimi. Reviziile periodice sunt esențiale pentru a menține performanța și siguranța vehiculului tău și pentru a preveni apariția pe termen lung a problemelor costisitoare. Aceste servicii includ inspectarea vehiculului și efectuarea altor verificări periodice pentru a ne asigura că vehiculul este într-o stare bună de funcționare:

 • Schimbarea uleiului și a filtrelor
 • Verificarea sistemelor de iluminare
 • Verificarea sistemelor de frânare
 • Verificarea sistemelor de suspensie
 • Verificarea sistemului de aer condiționat
 • Verificarea sistemului de evacuare

Diagnosticare

Cu ajutorul echipamentelor și tehnologiilor avansate, oferim servicii de diagnosticare precise pentru a identifica rapid și corect orice problemă a mașinii tale. Folosim echipamente de ultimă generație pentru a realiza diagnoze precise și pentru a repara rapid orice problemă. Etapele unei diagnoze corecte:

 • Verificarea vizuală preliminară
 • Citirea codurilor de eroare
 • Testarea componentelor și sistemelor
 • Diagnoză computerizată
 • Inspecția sub vehicul
 • Testarea vehiculului pe șosea

Manopera

Lucrările de mecanică sunt, într-adevăr, operațiuni complexe care necesită cunoștințe și abilități specifice pentru a fi efectuate corect și în siguranță. Specialiștii în mecanică au un rol crucial în menținerea vehiculelor în stare optimă de funcționare și în asigurarea siguranței șoferilor și a pasagerilor.

Un aspect esențial al profesiei de mecanic auto este angajamentul pentru educație continuă și perfecționare. Tehnologia auto evoluează rapid, iar noile modele de mașini sunt echipate cu tehnologii avansate și sisteme complexe. Prin urmare, mecanicii auto trebuie să rămână la curent cu noile dezvoltări și să-și actualizeze cunoștințele pentru a fi la înălțimea cerințelor din industrie.

Participarea periodică la cursuri de specializare și perfecționare este esențială pentru mecanicii auto. Aceste cursuri le oferă oportunitatea de a învăța despre tehnologiile noi, de a se familiariza cu noile sisteme și de a dezvolta abilități avansate în diagnosticare și reparații. În plus, învățarea continuă îi ajută să ofere cele mai bune servicii clienților lor și să rămână competitivi în industrie.

Schimb periodic de ulei și filtre

services-1
Un aspect esențial al întreținerii mașinii este înlocuirea regulată a uleiului și a filtrelor pentru a asigura lubrifierea corectă a motorului și eliminarea impurităților din ulei. Prin înlocuirea la timp a uleiului și a filtrelor motorul rămâne mai puțin expus la daune cauzate de uzură și contaminanți. Acest lucru poate prelungi durata de viață a motorului și poate reduce costurile reparațiilor majore.

Sistemul de distribuție

distributie
Neglijarea sistemului de distribuție poate avea consecințe grave asupra motorului mașinii tale. Consultă-ne pentru schimbarea acestui sistem înainte ca problemele să devină costisitoare și să afecteze performanța motorului tău. Un sistem de distribuție bine întreținut contribuie la menținerea performanței optime a motorului și la economia de combustibil. Astfel, veți avea o experiență de conducere mai plăcută și mai eficientă.

Încărcarea sistemului de aer condiționat


Reumplerea sau încărcarea sistemului de aer condiționat la autovehicule este un proces esențial pentru menținerea eficienței și performanței acestui sistem. Reumplerea sistemului de aer condiționat implică evacuarea refrigerantului vechi, verificarea sistemului pentru eventuale scurgeri sau daune, apoi adăugarea refrigerantului nou până la nivelul corect. Este un proces delicat și trebuie efectuat de către un specialist autorizat într-un service auto.

Reparații ale sistemului de frânare

services-4
Siguranța ta este prioritatea noastră, iar sistemul de frânare este esențial în acest sens. Efectuăm reparații profesionale asupra sistemului de frânare pentru a îmbunătăți performanța și siguranța la frânare, astfel încât să poți avea încredere în mașina ta în orice situație. În plus față de reparații, efectuăm și întreținere preventivă a sistemului de frânare pentru a preveni apariția problemelor în viitor. Aceasta poate include verificări periodice și înlocuirea componentelor uzate înainte ca acestea să cauzeze probleme majore.

Reparații ale sistemului de direcție

directie
Reglajul corect al sistemului de direcție este esențial pentru a asigura o manevrabilitate adecvată și uzura uniformă a pneurilor. Efectuăm reparații și reglaje profesionale pentru a-ți menține mașina în condiții optime. Atunci când sistemul de direcție este necorespunzător reglat, anumite părți ale anvelopelor pot suferi o uzură mai rapidă decât altele. Prin reglarea corectă a direcției, asigurăm o uzură uniformă a anvelopelor, ceea ce prelungește durata de viață a acestora și economisește bani pe termen lung.

Scrie-ne cu ce te putem ajuta!

  Nume si Prenume(necesar)

  Adresa de e-mail (necesar)

  Subiect

  Mesajul tau