Open/Close Menu Service Auto | Piese Auto | Turda | Service Roti | Reglaj directie

EDO Garage efectueaza doua mari categorii de servicii pentru detinatorii de flote auto:

– servicii de intretinere si reparatii auto , respectiv

– servicii de administrare a flotei pe baza de abonament.

Asiguram transparenta totala,  tarife de manopera mici,  preturi ieftine,  operativitate  si prioritate in programarea si realizarea lucrarilor de intretinere si reparatii auto. Ne dorim sa devenim partenerul dvs in optimizarea costurilor cu lucrarile de mecanica si electrica.

In activitatile pe care le realizam in favoarea  flotelor/parcurilor auto avem in vedere urmatoarele Obiective:

 • Realizarea tuturor serviciilor de intretinere si reparatii auto pentru toate autovehiculele multimarca care formeaza flota auto.
 • Oferirea unui pachet cat mai complet de servicii de administrare a flotei/parcului auto, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.
 • Transparenta totala in evaluarea costurilor, atat in stabilirea valorii manoperei cat si in stabilirea pretului pieselor de schimb auto. Alegerea marcii pieselor de schimb necesare o facem impreuna cu proprietarul tinand cont de raportul calitate/pret/termen de livrare. Spre exemplu: vom decide impreuna daca vom utiliza filtru de combustibil Original, MANN, BOSCH, FRAM, CLEAN, etc, etc  prin vizualizarea preturilor de lista afisate de furnizor. Decizia va fi luata de dvs. In decizia dvs va trebui tinut cont de eventuala intarziere a livrarii reperului ales din cauza lipsei in stocul furnizorului, fapt care ar putea intarzia primirea piesei  respective, respectiv reparatia. Acesta este sensul raportului calitate/pret/termen de livrare.
 • Reducerea costurilor cu intretinerea parcului auto prin acceptarea verificarii si aprobarii de catre proprietar a pretului pieselor de schimb si a normelor de timp a operatiunilor recomandate de producatori.
 • Programarea realizarii lucrarilor si serviciilor necesare flotei auto in regim de prioritate/urgenta.
 • Reducerea timpilor de stationare a masinii prin corelarea termenelor de livrare a pieselor de la furnizori cu termenul de programare a reparatiilor.
 1. Servicii de intretinere si reparatii auto pentru flote/parcuri auto

Societatea noastra ofera detinatorilor de flote auto  toate categoriile de servicii de intretinere si reparatii auto de care au nevoie . Bazandu-ne pe dotarea tehnica de care dispunem asiguram toate serviciile de intretinere si reparatii auto pentru masini multimarca , astfel:

 • Intretinere auto periodica constand in revizii auto de inlocuire a filtrelor auto si lubrefiantilor auto,  schimbul placutelor de frana si a discurilor de frana, schimbul distributiei, etc.
 • Lucrari de mecanica auto pentru: motor, directie, articulatii, frana,  suspensie, directie,  geometrie, etc.
 • Lucrari de electrica auto, electronica auto, diagnoza auto, verificari si testari auto.
 • Alte servicii utile: comercializare piese de schimb si consumabile.

Ne propunem sa avem cea mai transparenta relatie financiara cu detinatorii flotelor auto.  Din acest punct de vedere, pana la sfarsitul anului 2016, relatiile noastre cu clientii detinatori de parcuri auto se bazeaza pe urmatoarele principii si valori:

 • Normele de timp cu care se factureaza manopera sunt cei comunicati de producatori prin diverse softuri, in mod prioritar prin softul Autodata.
 • Tariful de manopera de baza, actual, pe care il utilizam in ralatia cu flotele auto este de 50 lei fara tva/ora de manopera.
 • Pretul de facturare a pieselor de schimb are la baza pretul de lista comunicat de furnizorii/importatorii de piese de schimb la care se adauga un adaos comercial de 5-20% in functie de marimea si structura flotei auto.

Orice modificare a preturilor si tarifelor determinata de factori externi societatii noastre, modificari legislative,  etc, se vor comunica in prealabil tuturor clientilor.

 1. Servicii de administrare a flotelor/parcurilor auto  pe baza de abonament pentru persoane fizice, firme mici si mijlocii
Denumirea activitatii Explicatii – Detalii Includere in abonament
1) Audit flota Se va efectua o evaluare obiectiva si independenta a flotei clientului si a activitatilor de administrare a acesteia. Da
Verificarea termenului de valabilitate a documentelor. Da
2) Revizie tehnica periodica: schimb filtre -aer, ulei, combustibil, polen, inclusiv schimb ulei. Asistenta prin call center Da
Organizarea alertei serviciului RT pe baza datelor furnizate de client. Da
Programare executie RT in Atelierul mecanica Edo Garage Da
Urmarirea executiei si facturarea serviciilor de RT. Da
3) Intretinere si mentenanta periodica:schimb placute frana si lichid frana; schimb buji; igienizare si intretinere AC; schimb ulei cutie viteze, servodirectie; schimb roti vara/iarna; Asistenta prin telefon Da
Programarea executie reparatiei in Atelierul mecanica EDO Garage Da
Urmarirea executiei si facturarea serviciilor de reparatii. Da
4) Reparatii mecanice si electrice de uzura si mentenanta accidentala. Asistenta prin telefon Da
Programarea executiei reparatiei in Atelierul de macanica EDO Garage Da
Urmarirea executie lucrari si facturarea serviciilor Da
5) Serviciii anvelope Urmarirea normei de rulaj si emiterea alertei pentru inlocuirea anvelopelor. Norma de rulaj se va determina in functie de durata de exploatare recomandata de producatorul de anvelope (exprimata in ani si/sau kilometri) si pe baza numarului de kilometri parcursi cumunicati lunar/trimestrial de client sau pe baza parcursurilor medii disponibile. Da
Programarea achizitiei si montarii unor noi anvelope Da
Hotel anvelope la cerere Da – Serviciu platit
Schimbarea anvelopelor  vara/iarna la cerere Da – Serviciu platit

Abonamentele pentru serviciile de administrare a flotei/parcului auto se incheie cu tarife care pornesc de la 10 euro/luna/autoturism  pentru flotele cu un parc mai mic de 10 autovehicule si scad in functie de numarul de autovehicule.

 1. ALTE lucrari si servicii auto pentru flote auto comandate de client in afara abonamentului
 1. Serviciu de ridicare si predare a autovehiculului la finalizarea lucrarilor de la si la sediul proprietarului.
 2. Serviciu de tractare in situatia in care autoturismul nu este deplasabil, intervenim cu platformele partenerilor nostri la solicitarea clientului.
 3. Serviciu de inchiriere, in sistemul rent a car, a autovehiculelor necesare, la solicitarea clientului.
 4. Servicii comerciale de procurare anvelope vara/iarna, baterii/acumulatori si alte materiale si piese necesare, programarea la unitatile service proprii pentru inlocuire, montare sau schimb.
 5. Serviciu de depozitare a anvelopelor si jentilor in perioada de neutilizare vara/iarna.

Avantajele reparatiilor auto si administrarii flotelor auto la/de catre EDO Garage

 • Oferim un pachet complet de servicii in domeniul auto.
 • Oferim profesionalismul, experienta si expertiza noastra in domeniul auto.
 • Cu noi diminuati riscul pentru plata unor amenzi, ridicarea permisului de conducere sau a certificatului de inmatriculare.
 • Cu noi diminuati riscul pentru achitarea unor pagube in cazul expirarii politelor de asigurare, producerii unor evenimente din cauze tehnice ale autovehiculului, inclusiv din cauza anvelopelor uzate.
 • Suntem partenerul dvs in efortul de diminuare a costurilor reparatiilor prin eliminarea exagerarilor de normare a timpilor de reparatii, practicarea unui tarif mic de manopera si stabilirea de comun acord a valorii de facturare a pieselor de schimb (pretul de lista al importatorului + adoasul comercial de 5-20% in functie de marimea flotei) prin alegerea producatorului piesei in baza raportului calitate pret.
 • Scurtarea timpilor de stationare a autovehiculelor in unitatile service.

Urmariti promotiile noastre. Solicitati o oferta de pret si sigur veti deveni clientul nostru.

Pentru orice informatie sau oferta personalizata, contactati-ne  la 0722.57.97.97

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 EDO GARAGE | Solutii la prima cheie!

logo-footer

STAI CONECTAT CU NOI:               

Michael Kors outlet online,