Open/Close Menu Service Auto | Piese Auto | Turda | Service Roti | Reglaj directie

Service auto - ElectricaInstalatiile electrice ale autovehiculelor de astazi sunt complexe si sustin multe dintre sistemele vitale pentru functionarea normala a masinii. De la pornire si franare pana la deschiderea unui geam sau activarea spalatoarelor de parbriz, sistemul electric este utilizat continuu in timpul mersului si in timpul stationarii.

Service auto - Tabla

EDO Garage acopera intreaga gama de servicii pentru buna functionare a instalatiei electrice de pe autovehiculul dumneavoastra: pornirea motorului, cablaje, sistemul de incarcare al bateriei, senzori, relee, intrerupatoare, semnalizare, unitatii centrale de comanda (ECU), sistemul de iluminare (reglaje, inlocuiri becuri), inlocuire rezistente arse, sistemul de climatizare (climatronic sau AC) si sistemul de confort (inchidere centralizata, comezi usi, geamuri si oglinzi).

In cazul in care aveti o problema cu autoturismul dumneavoastra, va invitam sa ne contactati pentru o programare telefonic la 0722-579.797. Personalul nostru va sta la dispozitie pentru a parcurge facil etapele interventiei: programarea, receptia vehiculului, identificarea problemei si comunicarea acesteia catre dumneavoastra impreuna cu costul manoperei si/sau al pieselor necesare reparatiei si, evident, predarea.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 EDO GARAGE | Solutii la prima cheie!

logo-footer

STAI CONECTAT CU NOI:               

Michael Kors outlet online,