Open/Close Menu Service Auto | Piese Auto | Turda | Service Roti | Reglaj directie

Deoarece cu siguranță consideri mașina ca un membru al familiei și îți face plăcere să ai grijă de ea, iată mai jos două accesorii auto care s-ar putea să te ajute în acest sens.

Accesoriile auto sunt sunt toate acele lucruri care îți fac viața mai ușoară atunci când conduci, care îți asigură mașina împotriva anumitor riscuri sau care pur și simplu te ajută să îți personalizezi mașina după propriile gusturi.

Iată așadar mai jos câteva detalii despre cele două accesorii menționate în titlu, care s-ar putea să-ți fie de folos într-un fel sau altul.

Alarma auto

Utilitatea unei alarme auto este de necontestat. Știi prea bine că în orașele mari (și nu numai), pericolul ca mașina ta să fie victima unei tentative de furt sau altei infracțiuni sunt destul de mari. Una dintre metodele eficiente de a descuraja acțiunile ilegale asupra autovehicului tău este achiziționarea unei alarme auto.

Acestea pot fi alarme auto GPS/GSM, alarme auto de uz general sau alarme auto cu pager. Pe lângă alarma propriu-zisă mai poți dispune de telecomandă, baterii pentru aceasta, închidere centralizată, senzor geam spart etc.

Câteva lucruri de care vei avea parte după instalarea unei alarme auto sunt senzorul de șoc, blocarea ușilor după pornirea motorului, sirenă cu diferite sunete și multe alte funcții care sunt special gândite pentru a-ți proteja mașina.

EDO GARAGE comercializeaza alarme Viper pentru a oferi cea mai buna siguranta.

Pentru programari 0722-579.797

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 EDO GARAGE | Solutii la prima cheie!

logo-footer

STAI CONECTAT CU NOI:               

Michael Kors outlet online,