Open/Close Menu Service Auto | Piese Auto | Turda | Service Roti | Reglaj directie

Decontaminarea si eliminarea mirosurilor neplacute se face printr-un tratament cu ozon complet netoxic si fara substante chimice active, cu adevarat eficient pe perioada lunga fata de clasicele spray-uri toxice.

Mirosul de aer curat dupa o ploaie torentiala sau o furtuna se datoreaza, in cele mai multe cazuri, datorat generarii naturale de ozon.
Ozonul este printre cei mai puternici dezinfectanti din lume dupa fluor si este mult mai puternic decat clorul in distrugerea germenilor,

bacteriilor si virusurilor, dar fara sa lase in urma acelasi miros puternic.

Tratamentul cu ozon pentru interiorul autoturismului:

– Eliminarea mirosului de tutun
– Eliminarea mirosului provenit de la animalele de companie
– Eliminarea mirosului de benzina si fum
– Indepartarea mirosului de bautura si mancare varsate in masina
– Distrugerea mucegaiului si bacteriilor impreuna cu mirosul provocat de acestea din tubulatura si aeroterma autoturismului dumneavoastra

 

Miros urat dupa oprirea aerului conditionat

Datorita umiditatii aerului care intra in evaporator picaturi mici condenseaza pe eleroanele de racire si adera la ele din cauza tensiunii superficiale a apei.

In interiorul tubulaturii sistemului de ventilatie este combinatia de umezeala, frig si intuneric adica mediu ideal pentru bacterii si micro-organisme. 

Acestea sunt antrenate in fluxul de aer circulat de instalatie ducand la aparitia de mirosuri deranjante si iritante pentru caile respiratorii.

Pentru garantarea unui mediu curat, steril si fara bacterii in sistemul de ventilatie al autoturismului dumneavoastra , EDOGARAGE recomanda repetarea lui anuala.

 

Beneficiaza acum de oferta noastra speciala:
Verificare instalatie + tratament igienizare – 150 lei

 

Lucruri practice:
Climatizarea nu foloseste numai la racirea aerului din interior in timpul verii, ea permite deasemenea incalzirea si dezaburirea rapida a geamurilor, in timpul iernii.
Porniti climatizarea cel putin o data la 15 zile. Acest lucru va permite lubrefierea sistemului si evita pierderea etanseitatii sistemului.

Aceasta permite evitarea efectuarii de reparatii nedorite.

Ne gasiti in Turda, strada Agriculturii 27, langa liceul Agricol.

Tel.: 0722-579.797

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 EDO GARAGE | Solutii la prima cheie!

logo-footer

STAI CONECTAT CU NOI:               

Michael Kors outlet online,